Blog

[ROZHOVOR] O LUXUSNÍCH TALÍŘÍCH DO RESTAURACÍ S PETREM SVEJKOVSKÝM

Petr Svejkovský vymyslel a založil unikátní projekt Premium Gastro, díky kterému se mu daří nabí...

Skleněné nádobí BORO odolá i těm nejvyšším teplotám!

 Napsali o nás na Luxus.cz  Myslíte, že při jídle záleží pouze na chuti určitého pokrmu a...

Karafy Porthole jako hit Vánoc!

Příběh neobyčejné infuzní karafy Porthole začal v Chicagském ikonickém baru The ...

[VIDEO] Byznys Nářez | Práce v gastru je intenzivní dril pro srdcaře, dlouhodobě chybí lidi

Pokud by si Petr Svejkovský, majitel společnosti Premium Gastro, mohl vybrat, vyrazil by na dovole...

[PODCAST] Petr Svejkovský: Lámání chleba přijde na začátku sezóny

Petr Svejkovský pracuje v gastronomii jako například v Potten & Pannen nebo nyní vlastní P...

[REPORTÁŽ] Proč je důležité mít ten správný inventář v restaruraci! For Gastro & Hotel 2019

For Gastro & Hotel 2019 umožnil přinést i několik živých vstupů přímo z místa činu – ve v...