Crucial Detail Eye

Kód: 01.02.00
Neohodnoceno
1 384 Kč / ks 1 144 Kč bez DPH
Skladem (4 ks)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Servis pro mražené pokrmy, sestavený ze skleněného jádra a akrylového obalu, funguje jako chladničky ze starších dob. Skládá se z vnějšího izolačního akrylátového pouzdra a zmrazeného skleněného jádra, které vytváří mělkou stopu studeného vzduchu. To umožňuje servírovat studená intermezza i patrové variace tak, aby byl pokrm prezentován ve správné konzistenci.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Crucial Detail je oceňované designérské studio, založené Martinem Kastnerem. Již více než deset let zkoumali lidé z Crucial Detail synergii jídla a designu, práci v popředí fine diningu společně s nejlepšími kuchaři světa.

Kromě toho, že byl Martin Kastner jmenován organizací The Future Laboratory jedním ze 100 nejvlivnějších designérů světa, obdržel dále ve spojení s Crucial Detail cenu Global Innovation Award pro nejlepší design produktu Porthole a dále cenu Book Design of the Year Award za knihu Alinea. V roce 2015 a 2017 byl Crucial Detail nápomocen týmu USA při historicky prvním umístěním se na stupni vítězů a to na prvním a druhém místě v nejprestižnější kulinářské soutěži světa, Bocuse d'Or. Selekce designů Crucial Detail je nyní k dispozici ke koupi na našem e-shopu.

Martin Kastner, narozený v České republice, se vyučil kovářem a strávil také nějaký čas restaurováním historických hutí na zámku v západních Čechách, pak přesedlal na design přírodních materiálů a sochařství. Crucial Detail založil v roce 1998, krátce po svém příjezdu do USA. Je známý díky svým konceptům stolování pro servis Alinea, díky nimž se dostal na seznam 100 nejvlivnějších jednotlivců v moderním designu, vytvořený organizací The Future Laboratory.

On je také tím člověkem, který navrhnul The Porthole Infuser, překrásnou infuzní nádobu, původně vytvořenou jako jeden z mnoha zakázkových kusů pro kuchaře v baru The Aviary v Chicagu. Produkt Porthole byl představen v desítkách publikací, včetně obálky časopisu Food Arts Magazine, čímž si našel cestu do nejprestižnějších světových barů, hotelů a restaurací a také do muzea moderního umění v New Yorku.

Kastner obdržel v roce 2014 cenu IHHA Global Innovation Award za nejlepší design produktu a je zodpovědný za design podnosu a doplňků týmu USA na Bocuse d'Or v roce 2015 a 2017, který týmu dopomohl k získání stříbra a zlata a to poprvé v jeho historii.