Crucial Detail Forkbowl

Kód: 01.18.00
Neohodnoceno
3 775 Kč / ks 3 120 Kč bez DPH
Skladem (4 ks)

Detailní informace

Kvalita
Kvalita
Oslovujeme jen prověřené značky s tradicí, zkušeností a úspěchy.
Exkluzivita
Exkluzivita
Řadu námi nabízených značek v jiném českém e-shopu nenajdete.
Životní prostředí
Životní prostředí
Preferujeme produkty z Evropy. Naskladňujeme a převážíme pouze to, co si zákazníci objednají.
Reference
Reference
Spolupracujeme s nejvýznamnějšími českými gastronomickými institucemi.

Detailní popis produktu

Model Forkbowl vychází z designu modelu Palmbowl, původně vytvořeného pro restauraci Alinea. Jeho cílem je pomoci navést hosty ke konkrétnímu pořadí stravování, aniž by bylo zapotřebí podávat jim k tomu předem informace nebo je nějak školit. V tomto případě se host intuitivně soustředí na zavěšený kousek na vidličče dříve, než jej prožene kapalinou pod ním.
Zatímco původní model Palmbowl balancuje s rovnováhou sebe sama a musí být přímo předán hostovi, nožička modelu Forkbowl umožňuje umístění misky přímo na stůl bez hrozící ztráty hostovy soustředěnosti. Obě verze jsou vyrobeny z porcelánu vypáleného v okysličené atmosféře, tento proces výroby je nezbytný pro dosažení teplé smetanové barvy. Nádoby jsou ručně lité, vytesané a broušené v malých množstvích v našem ateliéru v Chicagu.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Misky a mísy
Délka: 9
Materiál: Porcelán
Šířka: 9
Výška: 6.5

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Zakladatelem oceňovaného designérského studia Crucial Detail je návrhář a sochař českého původu Martin Kastner, který byl jmenován organizací The Future Laboratory jedním ze 100 nejvlivnějších designérů světa. Krátce po svém příjezdu do USA v roce 1998 založil Martin Kastner značku Crucial Detail a více než deset let se svým týmem a ve spolupráci s nejlepšími kuchaři světa zkoumal synergii jídla a designu. V roce 2014 obdržel Kastner cenu IHHA Global Innovation Award za nejlepší design produktu. V roce 2015 a 2017 pomohl Crucial Detail týmu USA získat zlato i stříbro v nejprestižnější kulinářské soutěži světa Bocuse d'Or.